Hang- és fénytechnika, koncert hangosítás > Zene - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hang- és fénytechnika, koncert hangosítás > 6 weboldal. Kategória leírása: Hang- és fénytechnika - Zenekarok, koncertek és rendezvények hangosításával foglalkozó oldalak linkjei.

zene.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Music FX Live Dj Effekt Szoftver
Music FX Live Dj Effekt Szoftver
http://www.musicfxlive.hu

Miért elégednél meg azzal, hogy szimplán rákevered az egyik zenére a másikat? Ha igazán ki akarsz tűnni a tömegből, a minimum az, hogy tudod mit jelent a DJ effekt kifejezés! A Music FX Live szoftverrel élőben tudsz effektezni bármilyen zenét vagy hangot, ami lehet zenefájl vagy a számítógépedhez csatlakoztatott DJ felszerelés (keverő, bakelit lemezjátszó, CD lejátszó).

www.musicfxlive.hu
Pincehangstúdió
Pincehangstúdió
http://www.pincehangstudio.atw.hu

A Pincehangstúdió 2007 - ben nyitotta meg kapuit. Hangfelvételeket készítünk minden zenei irányzatban legyen az pop, rock, jazz, népzene vagy komoly zene. A hangstúdió profiljába tartozik még a hangkeverés, mastering készítés, hangszerelés. A stúdió Szolnokon csendes kertvárosi környezetben található meg.

www.pincehangstudio.atw.hu
First Sound Rendezvényhangosítás - Hangban az első!
First Sound Rendezvényhangosítás - Hangban az első!
http://www.firstsound.hu

Minőségi szolgáltatás megfizethető áron, kis létszámú összejövetelektől, partyktól a több ezer fős rendezvényekig akár zenekar vagy DJ szervezésével is. Technikai parkunkat folyamatosan fejlesztjük a modern kor elvárásainak érdekében. Vállaljuk bármilyen méretű rendezvény hangosítását, színpad építését, színpadfedést. Szolgáltatásaink közül kiemeltünk az oldalunkon néhány példát, ahol részletesen leírjuk annak tartalmát és hozzávetőleges árát. Felhívjuk a figyelmet, hogy minden esetben személyre szabott árat adunk, így a weboldalon feltűntetett árak csupán tájékoztató jellegűek! További információ a weboldalunkon talál, ahol közvetlen árajánlatot is kérhet tőlünk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

www.firstsound.hu
Próbaterem
Próbaterem
http://hang-ar.hu/

A Hang-Ár próbatermek legújabb szolgáltatásának keretén belül hangstúdió szolgáltatás is igénybe vehető. A Hang-Ár három, teljesen felszerelt klimatizált terem vehető igénybe non.stop. A próbák közti szünetre hideg-meleg ételek, ingyenes wi-fi és számítógép használat vehető igénybe.

hang-ar.hu
Hangosítás, fénytechnika profiktól profiknak
Hangosítás, fénytechnika profiktól profiknak
http://www.gyurcsakhangositas.hu

Vállaljuk rendezvények hangosítását, fénytechnika biztosítását úgy mint városnapok, falunapok, koncertek céges rendezvények, esküvők, bálok, diszkók, klubok, klubkoncertek, stb esetében. Csapatunk gyors, pontos, felszerelésünk magas minőséget képvisel. Áraink testre szabottak. Látogassa meg weboldalunkat!

www.gyurcsakhangositas.hu
Hangosítás
Hangosítás
http://xn--hangosts-fza2j.com/

A cég hangosítással, fénytechnikával és tolmácsberendezésekkel is foglalkozik tizenöt éves tapasztalattal. A hangosításhoz szükséges eszközöket, a fénytechnikát és a tolmácsgépeket is van lehetőség bérelni valamint kölcsönözni. A hangosításról a legfontosabb tudnivaló, hogy annál jobb hangminőséget érhetünk el, minél jobb minőségű kábelekkel dolgozunk. A cég ezt maximálisan tudja biztosítani remek árak mellett.

xn--hangosts-fza2j.com
Oldal leírása
zene.wyw.hu: Zene katalógus: Zenészek, zenekarok zeneszerzők és zenei portálok egy helyen.
Gyűjteményünkben 530 válogatott zene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 530 | Várakozó linkek: 23 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 172423