Top 40 legújabb link > Zene - wyw.hu

Tartalom:

zene.wyw.hu

Sixbeats - DJ szolgáltatás esküvőn, céges- és házibulin
Sixbeats - DJ szolgáltatás esküvőn, céges- és házibulin
http://djsixbeats.hu/

Jó fej, rugalmas, igényes, zeneileg sokoldalú DJ-t keresel rendezvényedre? Ne keress tovább - Meg is találtad! Sixbeats DJ szolgáltatása - zenélés, igény esetén hangosítás és fénytechnika. A Te bulid - A Te DJ-d. Ne bízd a zenét a véletlenre! Ismerj meg az oldalamon, kérj tanácsot arról, hogyan is érdemes szervezned az eseményt, és válassz olyan DJ-t, ki felkészültségével, tapasztalatával biztosítja, hogy a bulid emlékezetes marad!

djsixbeats.hu
Jazz Five
Jazz Five
http://jazzfive.mlap.hu/

A JAZZ FIVE Debrecen első professzionális jazzegyütteseként 5 taggal 2008-ban alakult, azzal a céllal, hogy a nagyra becsült közönség számára minőségi, igényes, élőzenét szolgáltasson, mára az év minden szakában aktívan koncertező és változatos programokat biztosító zenekar lett, melynek különlegessége, hogy játékosai előadásaik során, több hangszeren, profi szinten interpretálják a kulturált jazz zenét. A zenekar tagjai profi, többdiplomás zeneművészek, akik mögött legalább húszévnyi tanulás és szakmában eltöltött év áll. Küldetésük, hogy a komolyzene és a jazz szintetizálásával a jövő művelt közönségét nevelhessék fel. Programjaikban – magas művészi és társadalmi értékeket biztosítva - minden művelt zenei réteg képviselteti magát, így műsoraikban mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő szórakoztató zenét. Előadásaik során - tevékenységeiknek köszönhetően - nem csak közkedveltté, hanem közérthetővé fejlesztették a művész zenét és ezen belül a jazzt.

jazzfive.mlap.hu
Budapest: Tóth Aladár Zeneiskola
Budapest: Tóth Aladár Zeneiskola
http://www.tothaladar.hu/

A kiváló Tóth Aladár Zeneiskola, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem referenciaintézménye és gyakorlóhelye. Zeneoktatás, jazz, klasszikus zene és ének oktatás, tanítás.

www.tothaladar.hu
Soláris hangszerbolt
Soláris hangszerbolt
http://szolarishangszer.hu/index.php?mod=k_s&s_id=104&f_id=20

Szoláris hangszerbolt - Hangszerek új és használt változatban megrendelhetőek webáruházunkból. Mindenféle hangszer és kiegészítő kellékek.

szolarishangszer.hu
Budai Gitáriskola
Budai Gitáriskola
http://budaigitariskola.hu/

Gitároktatás a Budai Gitáriskolában. Az iskola az 1. kerületben található Budavári Művelődési Házban működik. A klasszikus és jazz műfajt diplomás művésztanárok, a könnyűzenei stílusokat pedig neves hazai zenekarok fiatal gitárosai tanítják.

budaigitariskola.hu
Dj Fido - Esküvő & Party Dj
Dj Fido - Esküvő & Party Dj
http://www.pecsieskuvodj.hu

Esküvő Dj-t keresel a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek slágereivel, valamint Latin, Funky, RnB, Dance, Rock & Roll, Rock klasszikusaival, régi és új Magyar slágerekkel, napjaink kedvenceivel, mulatós (lakodalmas) zenéivel? Az esküvőkön a klasszikus, jól megszokott lakodalmas zenék, melyeket általában eredeti verzióban játszom (Ezt a műfajt csak külön kérésre játszom), kiválóan párosíthatóak a retro disco hangulatával, így igazán emlékezetes lehet életetek legszebb napja. Esküvő Dj-ként állíthatom nem kis felelősség eldönteni, milyen zene szórakoztassa a násznépet az esküvődön. Ezért figyelembe kell vennetek a vendégek összetételét, életkorát, és persze a ti igényeitek sem mellékesek, hiszen ez életetek egyik kiemelkedő napja! Esküvő Dj szolgáltatásom kiterjed a házibuliktól a kiemelkedő eseményekkel kapcsolatban jelentkező egyedi, különleges igények kielégítéséig és azoknak ajánlom akik egyedi estét szeretnének, legyen az lakodalom, lány és legénybúcsú, születésnap, retro party.

www.pecsieskuvodj.hu
Orfeus Band
Orfeus Band
http://orfeus-band.hu

Az Orfeus Band kiváló, táncolható zenéket szolgáltat magán és céges rendezvényeken egyaránt. Tán-, szalon- és mulatós zenék egyaránt megtalálhatóak a repertoárban. Stílusuk mindig a helyhez és alkalomhoz igazodik.

orfeus-band.hu
Szabó Melinda zongoratanár
Szabó Melinda zongoratanár
http://www.zongoraoktato.hu

Budapest belvárosában lévő tanodámban várom a zongorázni vágyókat - gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Kifejezetten szeretek kezdőkkel foglalkozni, legyen a tanítvány felnőtt vagy gyerek, nagy kihívást jelent számomra annak megtapasztalása, hogyan haladunk egyénre szabott, a tanítvány alkatának és korának megfelelő tanítási módszeremmel. Szívesen fogadom az újrakezdőket is, akik korábban már tanultak zongorázni. Hiszem, hogy a zenetanulás, a hangszeren játszás örömének átélésén túl, segít a mélyebb önismeretben, stresszlevezető, rekreációs tevékenység.

www.zongoraoktato.hu
Dj Tony
Dj Tony
http://djtony.hu

Gondoltál már arra, hogy profi forgatókönyvet készíts a bulidra? Dj Tony Chang - rendezvény Dj - vagyok, több mint 20 év diszkózás szakmai tapasztalatával. Disco műsoromban a bulikon a rock&roll korszakától a 80-as 90-es évek és a mai slágerekig igyekszem a megrendelők zenei igényeit teljesíteni, hogy a vendégek egy kellemes zenei időutazáson vehessenek részt. Amit kínálok: professzionális zenei megoldások nem olcsón, azoknak a megrendelőknek, akik igényesek és szeretik a prémium minőséget a rendezvényükön.

djtony.hu
Disco műsor rendezvényre
Disco műsor rendezvényre
http://bestofparty.hu

Profi rendezvényes szolgáltatót keres? Cégünk rendezvények teljes körű megszervezését és lebonyolítását vállalja fiatal és dinamikus csapatával. Legyen szó céges karácsonyi party-ról, csapatépítő vagy családi rendezvényről, a legkorszerűbb technikával és magas szaktudással állunk az Ön rendelkezésére. Vállaljuk diszkók, klubok, pubok, kávézók rezidenciáját is, amelyek mellé reklám és marketing eszközöket is biztosítunk. Szolgáltatásaink közé tartozik még: technika bérlés, dj és karaoke műsor, illetve műsorvezetés.

bestofparty.hu
The Bits - Hungarian Beatles Supergroup
The Bits - Hungarian Beatles Supergroup
http://thebits.hu

Ki ne ismerné a Beatles-t? A zenekar, mely a 60-as években beírta magát a történelembe, mitöbb egyedüliként a történelem könyvekbe és gyökeresen megváltoztatta a könnyűzenét. Ki ne ismerné a She loves you, Yesterday, a Let it be vagy a Hey Jude című örökzöld és örök érvényű slágereket? A The Bits (Hungarian Beatles Supergroup) - Beatles emlékzenekar azért alakult meg, hogy színpadra vigye élőben, koncertszerűen ezeket a dalokat eredeti nyelven, ragaszkodva a zenei alapokhoz. Miért Supergroup? A zenekart alkotó négy zenész jól ismert budapesti blues és Angolszász-vonulatú zenekarok frontemberei, akik számtalanszor megfordultak Nyugat-európai színpadokon és a tengeren túlon is. A tagok Beatles szeretete, tapasztalata és zene iránti alázata garantálja a profi megszólalást és az ebből következő jó hangulat maradandó élményt szerez az őket hallgató fiataloknak és örök ifjaknak.

thebits.hu
First Sound Rendezvényhangosítás - Hangban az első!
First Sound Rendezvényhangosítás - Hangban az első!
http://www.firstsound.hu

Minőségi szolgáltatás megfizethető áron, kis létszámú összejövetelektől, partyktól a több ezer fős rendezvényekig akár zenekar vagy DJ szervezésével is. Technikai parkunkat folyamatosan fejlesztjük a modern kor elvárásainak érdekében. Vállaljuk bármilyen méretű rendezvény hangosítását, színpad építését, színpadfedést. Szolgáltatásaink közül kiemeltünk az oldalunkon néhány példát, ahol részletesen leírjuk annak tartalmát és hozzávetőleges árát. Felhívjuk a figyelmet, hogy minden esetben személyre szabott árat adunk, így a weboldalon feltűntetett árak csupán tájékoztató jellegűek! További információ a weboldalunkon talál, ahol közvetlen árajánlatot is kérhet tőlünk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

www.firstsound.hu
Moson Big Band
Moson Big Band
http://www.mosonbigband.hu

A Moson Big Band egykori zenetanárok és növendékek lelkes összefogása után 2005-ben alakult. A Moson Big Band fúvószenekar Mosonmagyaróvár városi rendezvényeinek állandó résztvevője és fellépője. Számtalan külföldi városban is adtak már nagy sikerű koncerteket.

www.mosonbigband.hu
Hangosítás, fénytechnika profiktól profiknak
Hangosítás, fénytechnika profiktól profiknak
http://www.gyurcsakhangositas.hu

Vállaljuk rendezvények hangosítását, fénytechnika biztosítását úgy mint városnapok, falunapok, koncertek céges rendezvények, esküvők, bálok, diszkók, klubok, klubkoncertek, stb esetében. Csapatunk gyors, pontos, felszerelésünk magas minőséget képvisel. Áraink testre szabottak. Látogassa meg weboldalunkat!

www.gyurcsakhangositas.hu
Próbaterem
Próbaterem
http://hang-ar.hu/

A Hang-Ár próbatermek legújabb szolgáltatásának keretén belül hangstúdió szolgáltatás is igénybe vehető. A Hang-Ár három, teljesen felszerelt klimatizált terem vehető igénybe non.stop. A próbák közti szünetre hideg-meleg ételek, ingyenes wi-fi és számítógép használat vehető igénybe.

hang-ar.hu
Hangosítás
Hangosítás
http://xn--hangosts-fza2j.com/

A cég hangosítással, fénytechnikával és tolmácsberendezésekkel is foglalkozik tizenöt éves tapasztalattal. A hangosításhoz szükséges eszközöket, a fénytechnikát és a tolmácsgépeket is van lehetőség bérelni valamint kölcsönözni. A hangosításról a legfontosabb tudnivaló, hogy annál jobb hangminőséget érhetünk el, minél jobb minőségű kábelekkel dolgozunk. A cég ezt maximálisan tudja biztosítani remek árak mellett.

xn--hangosts-fza2j.com
Fellépőkereső
Fellépőkereső
http://fellepokereso.hu/gyerek-musor

Szakértelemmel segítünk minden típusú rendezvény fellépőinek megtalálásában, legyen szó a költségkeretéhez igazodó árajánlatról, vagy egyszerűen csak álmai előadójának megrendeléséről, mindezt valóban teljesen INGYENESEN! Rendezvényszervezés, műsorrendelés. Az amatőr előadóktól a profi fellépőkig.

fellepokereso.hu
fellepokereso.hu-Dundika
fellepokereso.hu-Dundika
http://fellepokereso.hu/fellepo/dundika

1983-ban születtem Budapesten, gyermekkorom óta a modellkedés és a tánc érdekel igazán. Modelliskolába jártam, majd hat évig jazz balettoztam, amelynek nagy hasznát veszem a fellépéseken. Pár évvel ezelőtt Pécsre költöztem, de időm nagy részét Budapesten töltöm munkám miatt. Egyre több külföldi fellépésem is van, aminek szívesen teszek eleget. Nagyon szeretem az állatokat, főként a kutyákat, közülük is a Tigi névre hallgató pekingi palotapincsimet. Ha tehetem, mindenhová magammal viszem, mert ő is imád nyüzsögni. A sportokat inkább nézem, de egyre többet járok edzőterembe, nehogy rászolgáljak becenevemre, amit a fékezhetetlen étvágyam miatt kaptam. 2007 óta foglalkozom énekléssel. Ekkor elkészült a "Csak rázz fel" című dalom. 2008ban megjelent egy újabb "Nevess 100X" címmel és 2009ben látott napvilágot a "Csak a miénk " című dal. 2010 végétől járom a szórakozóhelyeket mint DJ. Természetesen az éneklésről a későbbiekben sem teszek le

fellepokereso.hu
Music FX Live Dj Effekt Szoftver
Music FX Live Dj Effekt Szoftver
http://www.musicfxlive.hu

Miért elégednél meg azzal, hogy szimplán rákevered az egyik zenére a másikat? Ha igazán ki akarsz tűnni a tömegből, a minimum az, hogy tudod mit jelent a DJ effekt kifejezés! A Music FX Live szoftverrel élőben tudsz effektezni bármilyen zenét vagy hangot, ami lehet zenefájl vagy a számítógépedhez csatlakoztatott DJ felszerelés (keverő, bakelit lemezjátszó, CD lejátszó).

www.musicfxlive.hu
Dalszöveg videók
Dalszöveg videók
http://www.dalszovegvideo.eu

Dalszöveg gyűjtemény, ahol a videó klipekre égetve találod kedvenc slágereid szövegeit! Keresd fel oldalunkat a legjobb slágerekért, és azok zene szövegéért!

www.dalszovegvideo.eu
Bál, buli, party zene - Cocktail band
Bál, buli, party zene - Cocktail band
http://cocktail-band.hu/

Ajánljuk zenekarunkat, a Cocktail Band-et ha egy fergeteges és színvonalas bulit vagy party-t kívánsz szervezni, rendezni. Szalonzene, régi klasszikus művek, party jellegű nosztalgia-disco és Rock and Roll, legújabb külföldi és hazai slágerek mind a műsorunk részét alkotják. Mindannyian több éve aktívan zenélünk, és nagy tapasztalatot szereztünk abban, hogyan tudjuk az éppen aktuális közönségünk igényeit a legjobban kiszolgálni. Rendszeres vendégei vagyunk az egyetemi és főiskolai rendezvényeknek, a nosztalgia táncesteknek, különböző nagyvárosi programoknak, sörfesztiváloknak és egyéb szervezett műsoroknak.

cocktail-band.hu
Rock, metal hírek, zenekarok, videók, dalszövegek, rádiók
Rock, metal hírek, zenekarok, videók, dalszövegek, rádiók
http://www.rockbook.hu/

A Rockbook egy Online Rockmagazin, ahol naprakész híreket olvashattok, közel 8000 rock, metal, punk, alternatív, blues videót nézegethettek, megtalálhatjátok a legterjedelmesebb magyar online rocklexikont, rádiókat hallgathattok (több, mint 30 csatornát), programokról, koncertekről informálódhattok, kedvenc zenekaraitok dalszövegei között böngészhettek, zenekarotokat regisztrálhatjátok és a menü folyamatosan bővül.

www.rockbook.hu
Zenék neked
Zenék neked
http://www.zenevideok.com/

Ha kedveled a változatos zenei világot és épp néhány új zeneszámot keresel, akkor a zene videók jó kiindulási pont lehet neked, hiszen a több, mint 2000 zene között tuti találsz pár újdonságot is.

www.zenevideok.com
Best Of Disco esküvői és party dj-k
Best Of Disco esküvői és party dj-k
http://bestofdisco.hu

Ugye Te egy szuper jó hangulatú bulit szeretnél, ahol a party dj a kedvenc zenéid játssza, saját megbízható minőségi hang- és fénytechnikával rendelkezik és alkalomhoz illően jelenik meg? Akkor bizony jó helyen jársz! Már csak annyi a teendőd, hogy oldalunkon kiválasztod, milyen eseményhez keresel dj-t. Csapatunkban mindenki főállású számlaképes dj, aki azért dolgozik, pontosabban együtt bulizik a közönséggel, hogy felejthetetlen élményt adjon a Ti bulitokon is.

bestofdisco.hu
Sántakutya
Sántakutya
http://www.santakutya.com

A kutya egyszerű, őszinte állat. Szeret csak úgy merengeni az érzéseiről, és megugatja azt, ami nem tetszik neki. Olyankor néha megrugdalják érte. Ezért sántít. 2010 nyara óta töretlenül remegtetjük szombatonként a veszprémi próbaterem falait. Fordult meg nálunk több kiváló gitáros, végül 2011 végén hozott össze a sors Gergővel. Tök jól tette. Azóta ez a felállás: Bodor Áron: ének Csikós Balázs: dob Dobosi Gergő: gitár Szoboszlay Zsolt: basszusgitár Mi igazából magunknak zenélünk. Kiírjuk magunkból, ami nem kell oda, levezetjük a feszültséget, és örülünk, ha jól sikerül. Akkor persze még jobban, ha nektek is tetszik. Ha elegetek van a műzenéből műemberektől, várunk a koncertünkön.

www.santakutya.com
Mulatós zenész
Mulatós zenész
http://www.robizene.net/bakos-robert-zenesz.php

Bakos Róbert a mulatós és lakodalmas zenék specialistája. Fellépések Kecskeméten és környékén, illetve Budapesten.

www.robizene.net
3 nap zenekar
3 nap zenekar
http://www.3napzenekar.wbh.hu

A 3 Nap egy 5 éve létező szlovákiai magyar rock együttes, akik egyenlőre kedvenceik számait játszák vagy dolgozzák át. (Ossian, Tankcsapda, Pokolgép, P-mobil, Ákos, Kalapács, Republic). Tehetséges fiatalok, ezért nézz be a honlapra, és ha elnyerte tetszésedet, látogass el a koncertjükre is. Nem fognak csalódást okozni, mindig a maximumot nyújtják. A banda egyik célja megismertetni a közönséggel az igazi rockzenét.

www.3napzenekar.wbh.hu
The Voice, magyarország hangja
The Voice, magyarország hangja
http://thevoicehu.com

Jönnek a hidegek és célszerű elgondolkozni azon, hogy mi legyen az esti program, ha már esik az eső, vagy éppen elkezd havazni. Nos a mi ajánlatunk egy új tehetségkutató műsor, amely kis hazánkat is elérte. A műsor a The Voice, azaz a Magyarország nevet kapta. Ha felfigyeltél erre az ötletes kiírásra, akkor tudj meg többet a műsorról, mert megéri megnézni.

thevoicehu.com
Sugar Band Zenekar
Sugar Band Zenekar
http://www.sugarband.hu

Élő zene esküvőkre, állófogadásokra. Vállajuk családi- és céges rendezvények nívós zenei kiszolgálását az ország egész területén. Sugar Band - A kikapcsolódást nyújtó zenekar!

www.sugarband.hu
Zeneletöltés ingyen: Ingyenesletöltés.com
Zeneletöltés ingyen: Ingyenesletöltés.com
http://ingyenesletoltes.com

Zene letöltés: Keresel egy zeneszámot? Írd be a dal címét, vagy az előadót a keresőbe, és megtalálhatod azt a mixet, amelyikben szerepel a keresett zeneszám. Kedvedre válogathatsz a magyar és külföldi mp3 zenékből. Ezen kívül ingyenesen letölthető szoftvereket, demo- és teljes játékokat is találsz. Ha valamit most nem találsz, nézz vissza hozzánk később, mert oldalunk folyamatosan frissül!

ingyenesletoltes.com
Amatőr Művészek Fóruma - Zene
Amatőr Művészek Fóruma - Zene
http://www.amatormuveszek.hu/modules.php?name=Songs

Amatőr zenész vagy? Vannak elkészült számaid, klipjeid? Akkor nálunk a helyed. Az Amatőr Művészek Fóruma 2002-óta létezik a világhálón, de eddig csak irodalmi, képzőművészeti, iparművészeti alkotásokat tudtunk fogadni, de ennek már vége! 2010 augusztusától beindítottuk új rovatunkat, és így már (több témakörben is) zenéket, klippeket is tudunk megjelentetni oldalunkon. Ha neked is van bandád, vagy csak szólóban "nyomod", akkor itt egy új hely, ahova egy sikeres regisztráció után feltöltheted azokat, hogy még nagyobb közönséget szerezz...

www.amatormuveszek.hu
Dj Richie
Dj Richie
http://www.djrichie.hu

Műsoraim alatt minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert slágerzenékkel szórakoztatok, több stílusban, szünet nélkül! Classic-Funky, RnB, Latin, Retro Disco, Nosztalgia, Dance, napjaink zenéi, rádiós aktualitások, magyar sikerek. Minden felvétel eredetiben szólal meg! Kulturált, minőségi hang- és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő, minden részvevő számára.

www.djrichie.hu
Yutube zene
Yutube zene
http://www.yutubezenek.com

A legújabb Yutube zenék kiválogatva, kategóriákba rendezve! Nálunk megismered a legjobb előadók legfrissebb slágereit! Egy igazán ütős bulit szeretnél otthon? Hallgassátok meg a legfrissebb slágereket nálunk!

www.yutubezenek.com
Lemezjátszó
Lemezjátszó
http://www.lemezjatszo.hu/

A lemezjátszók bár régi hanglejátszó eszközöknek tűnhetnek, minőségileg még mindig jobbak, mint a mostani lejátszók. A bakelit lemez, melyet lejátszik, sok gyűjtőszenvedéllyel rendelkező embernek okoz nagy örömet. Gyűjtik, óvják a bakelit lemezeket. Viszont sérülékenyek, ezért mind a bakelit lemez, mint a lemezjátszó tárolása nagy figyelmet és gondosságot igényel! Oldalunkon megismerhetik azokat a legfontosabb szabályokat, melyeket ajánlatos a lemez, illetve a lemezjátszó használata és tárolása szempontjából figyelembe venni.

www.lemezjatszo.hu
Zene hírek
Zene hírek
http://www.zenehirek.hu

Az oldalon naponta jelennek meg hazai zenepiacról friss hírek. Nem hanyagoljuk el a külföldi zenészekkel történt információkat sem. Kövesd weblapunk segítségével végig az RTL Klub Csillag Születik 2012 és a Megasztár tehetségkutató verseny legizgalmasabb pillanatait. Küldhetsz zenét te is !

www.zenehirek.hu
Zene Online
Zene Online
http://ingyen-van.hu/zene.htm

Zene hallgatás több száz különböző rádió csatorna, egyszerű online letöltés a youtube videókból. Zenei stílusok online blues, country, drum bass, dance, goa, psy, trance, hip-hop, hous, jazz, latin, salsa, metal, newage, relax, progressive, punk, pop, rap, rock, r&b, reggae, techno...

ingyen-van.hu
Bibuczi, a jó hangulatért!
Bibuczi, a jó hangulatért!
http://bibuczizenekar.hu

Lakodalomra keres partizenekart? Feltétlen nézze meg honlapunkat, hiszen több száz mulatós (búsulós) magyar nóta és cigánydal is gazdagítja programunkat, valamint az újonnan megjelenő zenék feldolgozásában mindig igyekszünk naprakészek lenni. Ha szeretne még biztosabbra menni, hallgasson bele az oldalunkon saját és feldolgozott dalainkba!

bibuczizenekar.hu
Megasztár 6 rajongói blog
Megasztár 6 rajongói blog
http://megasztar6.blogspot.com

Újra indul a legendás tehetségkutató, a Megasztár! A Megasztár 6-ban ismét a zenéé a főszerep. Megújult díszlet, átalakult zsűritagok és rutinos műsorvezetők várják 2012 sztárjelöltjeit. Lépj be a Megasztár 6 rajongói blogjába, ahol friss híreket, pletykákat, videókat és érdekességeket találhatsz a sztárjelöltekről. Kövesd kedvenceid produkcióit, szavazz és kommentelj! Légy részese a legendának!

megasztar6.blogspot.com
Amidi Studio - Zenei rendezvények
Amidi Studio - Zenei rendezvények
http://www.miklepeti.eu

A legkülönbözőbb zenei rendezvények lebonyolítását vállalom, mint például bálok,lakododalmak,születésnapok,cégi rendezvények,szalagavatók,házassági évfordulók, partyk,keresztelők, stb... Továbbá vállalok kisebb hangosításokat (max 2kW). A zeneszolgáltatás mellett továbbá vállalok még zenei stúdiózást, hanganyagrőgzítést, zeneszerkesztést, feldogozást és és minden idetartozó stúdiómunkát... (aMIDI Studio néven). A repertoárom több ezer dalt tartalmaz az 50-es évektől a napjainkig. Ezen belül rengeteg stílusban állítom össze a dalokat a fellépéseim alkalmával, hogy igazán minőségi, változatos és igényes zenét szolgáltathassak... A repertoárom szinte minden kategóriából tartalmaz dalokat, például: Szalonzene, Mulatós, Rock, Pop, 70,80,90-es évek diszkó számai és slágerei, napjaink zenéi stb...

www.miklepeti.eu
Pincehangstúdió
Pincehangstúdió
http://www.pincehangstudio.atw.hu

A Pincehangstúdió 2007 - ben nyitotta meg kapuit. Hangfelvételeket készítünk minden zenei irányzatban legyen az pop, rock, jazz, népzene vagy komoly zene. A hangstúdió profiljába tartozik még a hangkeverés, mastering készítés, hangszerelés. A stúdió Szolnokon csendes kertvárosi környezetben található meg.

www.pincehangstudio.atw.hu
Oldal leírása
zene.wyw.hu: Zene katalógus: Zenészek, zenekarok zeneszerzők és zenei portálok egy helyen.
Gyűjteményünkben 530 válogatott zene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 530 | Várakozó linkek: 23 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 172423