Lemezlovasok > Zene - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lemezlovasok > 25 weboldal. Kategória leírása: Lemezlovasok, Dj, Lemezlovas, dj-k
Szponzorált linkek
DJ Bánhidai
http://www.djbanhidai.hu/

Esküvők, magán és céges rendezvények specialistája

DJ Bánhidai
Női lemezlovas-Voksán Virág
http://www.djflower.eu

Voksán Virág már a megjelenésével is óriási felfordulást okoz a klubokban. Virágnál zenei téren nincs pardon. Fellépéseit leginkább dinamikus, élettel teli és ember központú előadásmód jellemzi. Vegytiszta electro-house-disco szettjeiben a vokálos felvételek viszik a pálmát, melyekben az erőteljes alap legtöbbször meghatározó. Eltökéltségéről pedig a világ legjobb klubjaiban is meggyőződhetnek a kételkedők.

Női lemezlovas-Voksán Virág
DJ Wallas
http://www.djwallas.hu/

DJ Wallas hivatalos honlapja.

DJ Wallas
DJ Zsica
http://www.zsica.com/

DJ Zsica és az Ingyen letölthető zenék weboldala, a szerzők által feltöltött mp3-akkal!

DJ Zsica
Party DJ, Lemezlovasok esküvőre, céges partira, házibuliba
http://www.karaokest.hu/

Party DJ, Lemezlovasok, Karaoke Show Születésnapra, névnapra, házibuliba, kerti partira, falunapra, céges partira, esküvőre, szalagavatóra, gólyabálra, gólyatáborba. Teljes technikai háttér, hangosítás, fénytechnika, színpad, színpadfedés, vetítéstechnika, koncerthangosítás. Világhírű márkák, igényes felszerelés. Pioneer, Technics, Bose, Cerwin Vega, JBL, dB Technologies, Vezetéknélküli mikrofonrendszerek (Shure, Sennheiser) mikroportok. SGM, DTS, Involight Intelligens világítás (DMX512) Milos Színpad és hídrendszer Mi nem bízzuk a véletlenre és te?

Party DJ, Lemezlovasok esküvőre, céges partira, házibuliba
Re:Creation
http://www.recreation.hu/

A Re:Creation páros, Balla Péter és Pánczél Gábor honlapja. Elektronikus zene, modern tánczene, DJ-kultúra. A label diszkográfiája, cikkek, letölthető mixek, valamint - PDF formátumban - az egyetlen magyar nyelven megjelent elektronikus zenei témájú könyv.

Re:Creation
Dj tanfolyam, lemezlovas képzés
http://www.djtanfolyam.hu/

Dj tanfolyam indul hamarosan, és egyben folyamatosan, amelyre várjuk a lemezlovas szakma iránt érdeklődők megkeresését. Tananyagunk lefedi a teljes dj szakmát. A lemezlovas gyakorlati képzés (mixelés, konferálás) mellett a következő témákkal is foglalkozunk: zeneelméleti ismeretek, ritmusgyakorlatok, zenetörténeti ismeretek, zenei stílusok alakulása, műszaki elméleti- és gyakorlati ismeretek, számítógépes alapok, angol, jog, stb. Jelentkezz oldalunkon és tájékoztatunk a nyílt nap időpontjáról, amelyen mindenféle kötelezettség nélkül részt vehetsz díjtalanul,és eldöntheted, hogy a mi iskolánk megfelel-e elvárásainak.

Dj tanfolyam, lemezlovas képzés
DJ Egon
http://www.djegon.hu/index.php

Napjainkra már kezdenek a bakelitek kidúrni a szobámból, de ennek ellenére még mindig gyűjtöm a lemezeket különböző sílusokban (funky, R.n.B, latin, dance, house, techno).

DJ Egon
DJ Novák
http://www.djnovak.hu/

Ami zenei stílusomat illeti, azt nem tudnám egy szóval, vagy egy stílussal leírni, mert én úgy gondolom, hogy a mai diszkóklubokba több zenei síkon otthon kell lenni, mert a közönséget csak így lehet megfelelő arányban zeneileg kielégíteni.

DJ Novák
Peat Jr
http://www.peatjr.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=26

Mi az őrületesen jó buli titka??? Peat szerint a recept egyszerű: "A Közönséggel együtt kell lélegezni!!!"

Peat Jr
Esküvői dj, karaoke, konga show
http://www.eskuvoidj.eu/eskuvoi-szolgaltatasaink

Esküvői dj esküvőre, karaoke, konga show, legény leánybúcsú szervezés, esküvői fotós, videós, parti szerviz, koktél szerviz, hangosítás.

Esküvői dj, karaoke, konga show
Dj Richie
http://www.djrichie.hu

Műsoraim alatt minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert slágerzenékkel szórakoztatok, több stílusban, szünet nélkül! Classic-Funky, RnB, Latin, Retro Disco, Nosztalgia, Dance, napjaink zenéi, rádiós aktualitások, magyar sikerek. Minden felvétel eredetiben szólal meg! Kulturált, minőségi hang- és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő, minden részvevő számára.

Dj Richie
Best Of Disco esküvői és party dj-k
http://bestofdisco.hu

Ugye Te egy szuper jó hangulatú bulit szeretnél, ahol a party dj a kedvenc zenéid játssza, saját megbízható minőségi hang- és fénytechnikával rendelkezik és alkalomhoz illően jelenik meg? Akkor bizony jó helyen jársz! Már csak annyi a teendőd, hogy oldalunkon kiválasztod, milyen eseményhez keresel dj-t. Csapatunkban mindenki főállású számlaképes dj, aki azért dolgozik, pontosabban együtt bulizik a közönséggel, hogy felejthetetlen élményt adjon a Ti bulitokon is.

Best Of Disco esküvői és party dj-k
Dj Tony
http://djtony.hu

Gondoltál már arra, hogy profi forgatókönyvet készíts a bulidra? Dj Tony Chang - rendezvény Dj - vagyok, több mint 20 év diszkózás szakmai tapasztalatával. Disco műsoromban a bulikon a rock&roll korszakától a 80-as 90-es évek és a mai slágerekig igyekszem a megrendelők zenei igényeit teljesíteni, hogy a vendégek egy kellemes zenei időutazáson vehessenek részt. Amit kínálok: professzionális zenei megoldások nem olcsón, azoknak a megrendelőknek, akik igényesek és szeretik a prémium minőséget a rendezvényükön.

Dj Tony
BanDJ
http://www.bandj.hu/

Állandó eposzi jelzőm: "a minden-zene lemezlovasa", ami azt jelenti, hogy zenei repertoáromba a legismertebb dalokon kívül igazi különlegességek, zenei csemegék is beleférnek.

BanDJ
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
zene.wyw.hu: Zene katalógus: Zenészek, zenekarok zeneszerzők és zenei portálok egy helyen.
Gyűjteményünkben 469 válogatott zene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 469 | Várakozó linkek: 13 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 150279